Κωδικός Προϊόντος: 12-867236-2100
κατοπιν_παραγγελίας.gif

Bose Music Amplifier Black

799,95 €
Κατασκευαστής BOSE

Η μουσική σας, ενισχυμένη. 
Ο ενισχυτής Bose Music Amplifier συνδέει πολλές πηγές για να δώσει ζωντάνια στο σπίτι σας. Μέρος της οικογένειας έξυπνων/smart προϊόντων μας, δίνει ισχύ σε νέα ή υπάρχοντα ηχεία και μεταδίδει μουσική μέσω Wi-Fi® από τις αγαπημένες σας υπηρεσίες.

Σύνδεση με το δικό σας τρόπο
Μεταδώστε μουσική μέσω Wi-Fi χωρίς διακοπή ή χρησιμοποιήστε το Bluetooth® για να κάνετε ζεύξη συσκευών εντός εμβέλειας. Αναλογικό Πικάπ Βινυλίου* και CD μπορούν επίσης να συνδεθούν με το έξυπνο σύστημά σας συνδέοντας σε αναλογικές και οπτικές εισόδους.
* Ενδέχεται να απαιτείται προενισχυτής. Δεν περιλαμβάνεται.


Αναπαραγωγή με τον δικό σας τρόπο
Χρησιμοποιήστε τις ενσωματωμένες υπηρεσίες μουσικής και τους διαδικτυακούς ραδιοφωνικούς σταθμούς της εφαρμογής ή συνδεθείτε στο τηλέφωνό σας με το ενσωματωμένο Bluetooth, Apple AirPlay 2, Spotify Connect ή Chromecast.

Το κάτι παραπάνω
Στα 125 watt ανά κανάλι, αυτός ο ενισχυτής αποδίδει τον καλύτερο ήχο στον κόσμο μέσω των ηχείων σας. Για μεγαλύτερο βάθος, συνδέστε μια μονάδα μπάσων Bose της επιλογής σας για να μεγιστοποιήσετε τις δυνατότητές του.

Περισσότεροι χώροι;
Ένας ενισχυτής Bose Music Amp τροφοδοτεί έως και δύο ζεύγη ηχείων, συμπεριλαμβανομένων των ηχείων εξωτερικού χώρου. Δημιουργήστε μια έξυπνη ρύθμιση στην εφαρμογή Bose Music App για μια εμπειρία ακρόασης σε όλο το σπίτι/μέσα-έξω.

Μια Πανέμορφη συσκευή
Ο ενισχυτής Bose Music Amp είναι λεπτός και κομψός με το επάνω μέρος του από ενισχυμένο γυαλί που ταιριάζει με κάθε διακόσμηση. Σχεδιασμένος έτσι ώστε δύο ενισχυτές να μπορούν εύκολα να τοποθετηθούν δίπλα-δίπλα ή να στοιβάζονται και συνοδεύεται από βάση για τοποθέτηση σε rack — της επιλογής σας.

Ατελείωτες δυνατότητες
Συνδέστε τα πάντα, από ηχεία, τηλεοράσεις και συσκευές CDs και, στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε την εφαρμογή Bose Music App για να ρυθμίστε τον ήχο ή για να χειριστείτε τη μουσική.


 Εφαρμογή Bose Music App
Το τηλέφωνό σας γίνεται ένα ισχυρό τηλεχειριστήριο για τη ρύθμιση και τη διαχείριση του ηχοσυστήματος του σπιτιού σας. Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή για μουσικό streaming, συγχρονισμό ηχείων, προσαρμογή ρυθμίσεων ήχου και πολλά άλλα.

SimpleSync™
Χρησιμοποιήστε το Bose SimpleSync για να συνδεθείτε με επιλεγμένα ακουστικά Bose και ηχεία Bluetooth.

 Διαστάσεις: 7.3 cm Υ x 21 cm Π x 21 cm Β

 Bluetooth:
• Bluetooth εμβέλεια: Έως 9 m
• Bluetooth version: 4.2

Είσοδοι/Έξοδοι:
• Είσοδοι: Power, Ethernet, Analog, Optical, USB (μόνο για Service)
• Έξοδοι: Ethernet, Analog, Bass, Δύο sets ηχείων

Άλλες πληροφορίες:
• Wi-Fi και ethernet συνδεσιμότητα
• Stereo και mono ρυθμίσεις
• EQ control για επιλογή ηχείων Bose
• SimpleSync συνδεσιμότητα
• Streaming περιεχομένων μέσω Wi-Fi, Bluetooth, αναλογικής και οπτικής γραμμής εισόδου. Διαθέτει Apple Airplay, Spotify Connect, και Chromecast
• Συμβατός με συσκευές που έχουν δυνατότητα Google Assistant-και συσκευές που διαθέτουν Alexa. Google Assistant και Alexa δεν είναι διαθέσιμα σε όλες τις γλώσσες και χώρες.

Η συσκευασία περιλαμβάνει:
Bose Music Amplifier
Καλώδιο Ρεύματος
3 βίδες rack για στήριξη σε rack
3 βίδες σύνδεσης για στήριξη σε rack
Βάση στήριξης σε Rack
Οδηγός γρήγορης εκκίνησης
Δελτίο Ασφαλείας

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.