Κωδικός Προϊόντος: 1-865983-02
διαθεσιμο.gif

Bose SoundLink Flex Stone Blue Bluetooth Speaker​

179,95 €
Κατασκευαστής BOSE
flex logos Εκπληκτικός ήχος. Όπου πηγαίνετε. BOSE FLEX blue
Ένα φορητό ηχείο που είναι φτιαγμένο για να πηγαίνει όπου πάτε, το SoundLink Flex είναι o τέλειος μουσικός σύντροφος ττόσο για τις ημέρες που βρίσκεστε έξω όσο και για τις νύχτες που μένετε μέσα.
 
Δημιουργήθηκε για να αντέχει το καλοκαίρι
Το SoundLink Flex έχει δοκιμαστεί αυστηρά για να πληροί τις προδιαγραφές IP67 και είναι αδιάβροχο και ανθεκτικό στη σκόνη μέσα κι έξω. Βουτήξτε το στο νερό και θα συνεχίσει να παίζει. Κι επιπλέει ακόμα. Το ηχείο προστατεύεται επίσης από τη σκόνη, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε αν έχει άμμο στην παραλία.
 
BOSE FLEX white liveΚατασκευασμένο για να αντέχει στα χτυπήματα
Με γρίλια επιστρωμένη από πούδρα χάλυβα και εξωτερικό από σιλικόνη, το ηχείο SoundLink Flex Bluetooth κατασκευάστηκε ειδικά για να είναι έτοιμο για περιπέτειες. Το σκληρό εξωτερικό του μπορεί να αντέξει σχεδόν κάθε ατυχία, ενώ η επίστρωσή του δεν ξεφλουδίζει, δεν ξεφτάει και είναι ανθεκτική στη διάβρωση της σκουριάς και στο υπεριώδες φως.
 
Καινοτόμος τεχνολογία που μπορείτε να ακούσετε
Με προηγμένη τεχνολογία αιχμής, το SoundLink Flex είναι κάτι περισσότερο από ένα όμορφο πακέτο. To πρωτοποριακό του μεγάφωνο αποδίδει τον πιο καθαρό και δυνατό ήχο, που σημαίνει ότι ακούτε ευδιάκριτα τα όργανα, τις φωνητικές αποχρώσεις και ισορροπημένα πρίμα και μπάσα.
 
BOSE FLEX black liveΑπίστευτος ήχος σε κάθε θέση
Με την τεχνολογία PositionIQ™, το SoundLink Flex προσαρμόζεται αυτόματα στον προσανατολισμό του για βελτιστοποίηση του ήχου. Είτε στέκεται όρθιο, ξαπλωμένο ανάσκελα είτε κρέμεται από την ανθεκτική στο σχίσιμο θηλιά του, θα ακούτε πάντα τη μουσική σας σε πλήρεις, ισορροπημένους τόνους.
 
Συνεχίζει μαζί σας όλη την ημέρα
BOSE FLEX white live 1
Είτε εργάζεστε σε μεγάλη βάρδια είτε απολαμβάνετε μια μέρα στο νερό, το SoundLink Flex θα παίζει τη μουσική σας όλη την ημέρα. Μπορεί να διαρκέσει έως και 12 ώρες με μία μόνο φόρτιση και όταν έρθει η ώρα να κάνετε μια εφεδρική τροφοδοσία, μπορείτε να το επαναφορτίσετε γρήγορα μέσω της θύρας του USB-C.
 
Παίζει τέλεια και με άλλα Bose Ηχεία bose flex pairing
Με την λειτουργία Party του SoundLink Flex μπορείτε να το αντιστοιχίσετε με ένα άλλο ηχείο Bluetooth της Bose, που σημαίνει ότι μπορείτε να απολαύσετε περισσότερη μουσική, μέσα κι έξω.
 

Η συσκευασία περιλαμβάνει:
SoundLink Flex ηχείο
USB-C σε USB-A καλώδιο φόρτισης (Μαύρο)
Εγχειρίδιο γρήγορης εκκίνησης
Δελτίο δεδομένων ασφαλείας

flex accessor

 

 

Διαστάσεις / Βάρος
SoundLink Flex speaker: 9.14 x 20 x 5,33 (590γρ)

 
 
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.