SS_white_01_gallery
SS_white_02_gallery
SS_white_03_gallery
SS_white_04_gallery
Κωδικός Προϊόντος: 11-809281-1
κατοπιν_παραγγελίας.gif

Bose Surround Speakers White

399,95 €
Κατασκευαστής BOSE

Μικρά ηχεία. Μεγάλος ήχος surround. BOSE SURROUND SPEAKERS WHITE 2

Θέλετε να ακούστε το κυνηγητό των αυτοκινήτων και τις εκρήξεις. Θέλετε να απολαύστε τα σόλο κιθάρας και τους σαρωτικούς στίχους. Θέλετε να είστε στη μέση όλης της δράσης και τα ηχεία Surround της Bose σας βάζουν εκεί. Σχεδιασμένα αποκλειστικά για να συνδυάζονται με τις έξυπνες ηχομπάρες, αυτά τα διακριτικά πίσω ηχεία surround παρέχουν σαρωτικό ήχο στις ταινίες, τα σπορ και τις τηλεοπτικές εκπομπές σας.
Όσον αφορά τα πίσω ηχεία surround, το μόνο πράγμα που θέλετε να ξεχωρίζει είναι ο ήχος. Με ύψος λιγότερο από 10εκ τα ηχεία Bose Surround ταιριάζουν απόλυτα σε κάθε χώρο με ήχο που ξεχωρίζει.

Απλή εγκατάσταση
Η προσθήκη αυτών των ηχείων surround στην ηχομπάρα σας οδηγεί σε μια συναρπαστική εμπειρία που μοιάζει με κινηματογραφική. Και η εγκατάσταση; Απλή. Δύο ασύρματοι δέκτες συνοδεύουν τα ηχεία για να διευκολύνουν την ασύρματη σύνδεση με την ηχομπάρα. Αφού συνδεθείτε, έχετε μια κορυφαία ακουστική εγκατάσταση που συμπληρώνει την ισχυρή απόδοση της ηχομπάρας.

Συμπληρώστε το πακέτο
Θέλετε άλλη μία επιλογή για να αυξήσετε την απόδοση; Η προσθήκη μιας μονάδας μπάσων — όπως είναι το Bose Bass Module 500 ή το Bose Bass Module 700 — μπορεί να ολοκληρώσει το πακέτο για γεμάτο, συγκλονιστικό ήχο. Και οι δύο μονάδες μπάσων έχουν ασύρματη εμβέλεια 9 μέτρων και ταιριάζουν όμορφα σε κάθε δωμάτιο. Είναι η διαφορά ανάμεσα στο να ακούς απλά μπάσα και να νιώθεις τη βροντή.

Τα ηχεία Bose Surround Speakers είναι συμβατά με:
Bose Smart Soundbar 600
Bose Smart Soundbar 900
Bose Smart Soundbar 300
Bose Smart Soundbar 700
Bose Soundbar 500
SoundTouch 300 soundbar

Η συσκευασία περιλαμβάνει:
Ηχεία Bose Surround (2)
Ασύρματο δέκτη (2)
Προσαρμογέα AC2 (2)
Καλώδιο τροφοδοσίας (2)
Κατσαβίδι κεφαλής Phillips
Καλώδιο ηχείων δύο ακίδων (2)

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.