Κανένα σετ εικόνων Κανένα σετ εικόνων
Κανένα σετ εικόνων Κανένα σετ εικόνων
Κωδικός Προϊόντος: 3-024643
κατοπιν_παραγγελίας.gif

Bose 251 Black Environmental Speakers - Ηχεία Εξωτερικού χώρου

649,95 €
Κατασκευαστής BOSE

Τα καλύτερα μας ηχεία εξωτερικού χώρου με βάσεις τοίχου

Ποιοτική Μουσική και στους εξωτερικούς χώρους. Απολαύστε ισορροπημένο στερεοφωνικό ήχο σε μια πολύ ευρύτερη περιοχή από αυτή που προσφέρουν τα περισσότερα συμβατικά ηχεία εξωτερικού χώρου. Τα ηχεία Bose 251 αποδίδουν αυτόν τον ήχο με καλόγουστο σχεδιασμό που προσθέτει μια πινελιά κομψότητας στους εξωτερικούς σας χώρους. Είναι εγγυημένα ότι αντέχουν στις δύσκολες καιρικές συνθήκες.
•    Εξαιρετικά ευρύ ηχητικό πεδίο για μεγαλύτερους εξωτερικούς χώρους
•    Εξωτερική καμπίνα ηχείων σχεδιασμένη να αναπαράγει χαμηλές συχνότητες με ελάχιστη παραμόρφωση ήχου
•    Δοκιμασμένα για αντοχή σε χιόνι, βροχή, αλάτι και ακραίες θερμοκρασίες
•    Περιλαμβάνονται βάσεις και βίδες ανθεκτικά στις καιρικές συνθήκες
•    Απαιτείται συμβατός stereo ενισχυτής ή ραδιοενισχυτής

Τοποθετήστε τα στερεοφωνικά ηχεία εξωτερικού χώρου Bose 251 στους εξωτερικούς σας τοίχους, συνδέστε τις στερεοφωνικές συσκευές σας και απολαύστε ποιοτικό ήχο Bose καθώς κινείστε στον εξωτερικό σας χώρο.

Ηχεία που σας καλύπτουν απόλυτα  bose 251 articulate speakers array
Με άλλα συμβατικά εξωτερικά ηχεία, ο στερεοφωνικός ήχος ακούγεται μόνο σε «λίγα σημεία» και όχι σε όλο το αίθριο, την πισίνα ή την αυλή σας. Και συνήθως δεν μπορούν να αναπαράγουν τις χαμηλές συχνότητες που αποδίδουν βάθος.
Τα ηχεία Bose 251 χρησιμοποιούν σχεδιασμό ηχείου τεχνολογίας Articulated Array® για να αποδίδουν ένα εξαιρετικά ευρύ ηχητικό πεδίο. Η καμπίνα κάθε ηχείου διαθέτει δύο μεγάφωνα drivers τοποθετημένα σε γωνίες με ακρίβεια, ώστε να έχετε σταθερά στερεοφωνικά εφέ καθώς μετακινείστε σε εξωτερικούς χώρους. Και η μοναδική σχεδίαση πολλαπλών θαλάμων του εξωτερικού ηχείου Bose 251 ελαχιστοποιεί την ακουστική παραμόρφωση από τις χαμηλές συχνότητες, για ήχο με καθαρό, φυσικό βάθος.
Τα εξωτερικά ηχεία Bose είναι σχεδιασμένα για δύσκολες συνθήκες. Αυτά τα ανθεκτικά στις καιρικές συνθήκες ηχεία έχουν σχεδιαστεί και δοκιμαστεί για να αντέχουν σε χιόνι, βροχή, αλάτι και ακραίες θερμοκρασίες από 60 ° C έως -30 ° C.

Χαρακτηριστικά
• Η τεχνολογική σχεδίαση ηχείων Articulated Array® περιλαμβάνει τοποθέτηση ηχείων Drivers με εξαιρετική ακρίβεια ώστε να αποδίδουν μεγάλο, σταθερό ηχητικό πεδίο για ακρόαση σε εξωτερικούς χώρους.
• Οι περιβαλλοντικές δοκιμές της Bose προσομοιώνουν την έκθεση στο ηλιακό φως, τη βροχή, τη ζέστη, τον πάγο, το αλάτι και το νερό—απόδειξη των ακραίων συνθηκών που μπορούν να αντέξουν αυτά τα εξωτερικά ηχεία και εξακολουθούν να προσφέρουν αξιόπιστη, μακροχρόνια απόδοση.
• Το περίβλημα πολλαπλών θαλάμων είναι μοναδικά δομημένο για να ελαχιστοποιεί την ακουστική παραμόρφωση από χαμηλές συχνότητες. Μπορείτε να απολαύσετε καθαρό, φυσικό ήχο από ένα εξωτερικό ηχείο που τοποθετείται εύκολα στον τοίχο, τον κήπο ή την πισίνα σας.
• Ένα Woofer (5,25") σε ένα πατενταρισμένο, πολλαπλών θαλάμων περίβλημα, αποδίδει πλήρως τις χαμηλές συχνότητες, με ελάχιστη παραμόρφωση ήχου.
• Τα μεγάφωνα Twiddler® Drivers (2,5") αποδίδουν καθαρές, υψηλές συχνότητες από ένα ηχείο που αντιστέκεται στη φθορά υπό ακραίες συνθήκες.
• Δύο μεγάφωνα Drivers (2,5") πλήρους εύρους τοποθετημένα με σχεδίαση ηχείων Articulated Array® αποδίδουν σταθερό, ρεαλιστικό ήχο σε μεγάλη περιοχή ακρόασης.
• Η καμπίνα πολυπροπυλενίου με μέταλλο και γυαλί παρέχει πρόσθετη αντοχή στις ακραίες συνθήκες.
• Διαθέτουν βάσεις στήριξης στο τοίχο ανθεκτικές στις καιρικές συνθήκες με αντοχή στην μεγάλη παραμονή σε εξωτερικούς χώρους όλο το χρόνο.
• Οι δοκιμές μέσω του υπολογιστής Syncom® διασφαλίζουν ένα από τα υψηλότερα επίπεδα ποιότητας και αξιοπιστίας στη βιομηχανία ήχου.

bose 251 b LIVE

Διαστάσεις / βάρος
34.3 cm Υ x 14.6 cm Π x 20.3 cm B  / 3,63 Kg έκαστο

Η συσκευασία περιλαμβάνει:
2 ηχεία
Υλικό στήριξης 8 βίδες και 8 πλαστικά
Αυτοκόλλητα λαστιχένια πόδια
4 Κουμπιά
2 βάσεις στήριξης τοίχου

Υπόλοιπος εξοπλισμός που θα χρειαστείτε:
Συμβατός ενισχυτής ή ραδιοενισχυτής 10-200 watt ανά κανάλι στα 4 έως 8 ohms
Καλώδιο ηχείων (Για βοήθεια στην επιλογή του κατάλληλου καλωδίου, δείτε στο εγχειρίδιο κατόχου)
 

 

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.