Όροι Χρήσης

Γενικοί Όροι Χρήσης & Προϋποθέσεις

Το www.isembel.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα προβολής και πώλησης μέσω του Διαδικτύου, της ελληνικής Ανωνύμου Εταιρίας «EΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.B.E» που εδρεύει στον δήμο Πατρέων, Αχαΐα επί της οδού Γούναρη 3, Πάτρα.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ
ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.B.E.
Λ.ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 321- Υποκατάστημα Αθηνών
152 31 Χαλάνδρι
Τηλ. 210 -6721200, 210-6743180
Fax. 210-6740204

H εταιρία «EΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑEBE» δίνει την μέγιστη σημασία στην παράθεση των όρων και των προϋποθέσεων που ισχύουν και εφαρμόζονται ειδικά για την χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος www.isembel.gr της Εταιρίας «EΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΕΒΕ», με σκοπό την ενημέρωση σας για τα δικαιώματα σας & υποχρεώσεις αλλά και την αφοσίωση μας να κάνουμε την εμπειρία σας με την εταιρία μας  και τα προϊόντα μας ευχάριστη και μοναδική. Ενημερωθείτε για τους γενικούς όρους Χρήσης, Προϋποθέσεις και άλλες πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να κάνετε τις  αγορές σας με εμπιστοσύνη σε αυτήν την ιστοσελίδα.

Η εταιρία «EΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑEBE» διατηρεί το δικαίωμα να επέλθει σε τροποποίηση των όρων Χρήσεων/Προϋποθέσεων που διέπουν το ηλεκτρονικό κατάστημα της σε χρόνο και συνθήκες που επιτάσσονται από την λειτουργία της εταιρίας ή/και των γενικευμένων όρων ηθικών συναλλαγών. Σε οποιαδήποτε περίπτωση, η εταιρία «EΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΕΒΕ» θα ενημερώσει τους χρήστες για τυχόν τροποποιήσεις καθώς και για οποιαδήποτε αλλαγή μέσω της ιστοσελίδας του ηλεκτρονικού καταστήματος της. Η οποιαδήποτε αλλαγή όρων δεν αφορά καταχωρημένες/προς εκτέλεση παραγγελίες που έχουν διενεργηθεί προ των αλλαγών.