Κανένα σετ εικόνων Κανένα σετ εικόνων
Κανένα σετ εικόνων Κανένα σετ εικόνων
Κανένα σετ εικόνων Κανένα σετ εικόνων
Κανένα σετ εικόνων Κανένα σετ εικόνων
Κανένα σετ εικόνων Κανένα σετ εικόνων
Κανένα σετ εικόνων Κανένα σετ εικόνων
Κανένα σετ εικόνων Κανένα σετ εικόνων
Κανένα σετ εικόνων Κανένα σετ εικόνων
Κανένα σετ εικόνων Κανένα σετ εικόνων
Κανένα σετ εικόνων Κανένα σετ εικόνων
Κωδικός Προϊόντος: Loewe Bild 5.65 Oled 4K Smart TV
Διαθεσιμότητα προϊόντος: * ON LINE OFFER *

Loewe Bild 5.65 Oled 4K Smart TV (SIlver Oak)-Tηλεόραση

5490,00 €
4999,00 €
Κατασκευαστής LOEWE

Tηλεόραση Loewe Bild 5.65 Oled 4K Smart TV - SIlver Oak             thumb3 c6c6e371 936c 414a bb42 99d66812204a log1

Η Tηλεόραση Loewe Bild 5.65 Oled 4K Smart TV - SIlver Oak προσφέρει μια εντυπωσιακή τηλεοπτική εμπειρία με μια οθόνη που γεμίζει το δωμάτιο με ζωή. Για μοναδικες στιγμές τηλεόρασης στο σπίτι. Ο μοντέρνος, μινιμαλιστικός σχεδιασμός της αφήνει πολλά περιθώρια για ατομικότητα και προσωπικότητα. Η Loewe bild 5.65 είναι η καρδιά οποιουδήποτε σπιτιού.

5.6533 Medium

Εκπληκτική απόδοση OLED σε 65 ιντσες. Μια επιλογή από μεμονωμένα διαμορφώσιμα στοιχεία σε διαφορετικά χρώματα και υλικά σας επιτρέπει να δημιουργήσετε την δική σας τηλεόραση των ονείρων σας .* Mε μια εκπληκτική ξυλινη βάση βελανιδιας, διαθέσιμη σε φυσικό Oak Silver χρώμα ή εκλεπτυσμένο Oak Black (optional).

Η OLED (Organic Light Emitting Diode) είναι μια τεχνολογία που προσφέρει τέλεια μαύρα, αυθεντικά χρώματα, ευρεία γωνία θέασης και εξαιρετικά λεπτά σχέδια τηλεόρασης που είναι ενεργειακά αποδοτικά και φιλικά προς το περιβάλλον.Ένα εικονοστοιχείο OLED είναι αυτο-φωτισμός που σημαίνει ότι δεν υπάρχει ανάγκη για οπίσθιο φωτισμό. Αυτό εξασφαλίζει βέλτιστα μαύρα χρώματα και άπειρη αντίθεση που επιτρέπει στα χρώματα να αποκαλύπτουν την πραγματική τους ζωντάνια και να παρέχουν περισσότερες λεπτομέρειες, σε βάθος.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ LOEWE TV.

Ταιριάζει τέλεια σε έναν τοίχο ή σε ένα μπουφέ. Επιπλέον με την  μοναδικη βαση δαπεδου Loewe μπορείτε να την τοποθετήσετε οπουδήποτε στο δωμάτιο.

Με τέλεια ισορροπημένες εικόνες, εξατομικευμένο ήχο και μοναδικη σχεδιαση. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα τηλεχειριστήριο, το Loewe remote, για τον έλεγχο όλων των εφαρμογών και των εξωτερικών συσκευών, όπως η Apple TV σας. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε την τηλεόραση με τη φωνή σας χρησιμοποιώντας το Amazon Alexa. Το Loewe OS διαθέτει ένα ξεκάθαρο, καλά κατασκευασμένο μενού και προσφέρει μια προσαρμόσιμη αρχική οθόνη όπου μπορείτε να βρείτε τα προσωπικά σας αγαπημένα με μια ματιά.

Screen Shot 2020 04 06 at 19.57.35

ΕΙΚΟΝΑ ΣΕ ΤΕΛΕΙΑ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ

Χάρη στην τεχνογνωσία και το πάθος των ειδικών λογισμικού απεικόνισης της Loewe, ενός προσεκτικά επιλεγμένου πάνελ ultra HD oled 4k και της εξελιγμένης επεξεργασίας εικόνων HDR, μπορείτε να απολαυσετε έναν όμορφο κόσμο εικόνων. Τα ισορροπημένα χρώματα, οι φυσικές αντιθέσεις και η ομαλή κίνηση επιτρέπουν στα μάτια σας να χαλαρώσουν. Ζήστε τη δράση σε ένα κινηματογραφικό ή τηλεοπτικό παιχνίδι με όλες σας τις αισθήσεις και απολαύστε τις εικόνες όπως θα έπρεπε.

5ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΕΥΚΟΛΙΑ
Σύγχρονη, τόσο τώρα όσο και στο μέλλον

Ένας μινιμαλιστικός και εκπληκτικος σχεδιασμός, εκλεπτυσμένο καθαρό μαύρο φινίρισμα και κομψά ενσωματωμένα ηχεία -η  Loewe bild 5 είναι διαχρονικη. Χάρη στην επιλογή των υλικών, το εξαιρετικό φινίρισμα και τις τακτικές ενημερώσεις λογισμικού, η Loewe bild 5 ειναι η τηλεοραση του αυριο.

* Voice services availability and features may vary.

5.65 FULL2 Medium

 

 Image2

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.