Κανένα σετ εικόνων Κανένα σετ εικόνων
Κανένα σετ εικόνων Κανένα σετ εικόνων
Κανένα σετ εικόνων Κανένα σετ εικόνων
Κανένα σετ εικόνων Κανένα σετ εικόνων
Κανένα σετ εικόνων Κανένα σετ εικόνων
Κωδικός Προϊόντος: Loewe Bild 2.49 4K Smart TV
Διαθεσιμότητα προϊόντος: * ON LINE OFFER *

Tηλεόραση Loewe Bild 2.49 4K Smart TV - Μαύρο

1499,00 €
1299,00 €
Κατασκευαστής LOEWE

Tηλεόραση Loewe Bild 2.49 4K Smart TV -49' Μαύρο

 

LOEWE 2.49

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ LOEWE TV.

Ταιριάζει τέλεια σε έναν τοίχο ή σε ένα μπουφέ. Επιπλέον με την  μοναδικη βαση δαπεδου Loewe μπορείτε να την τοποθετήσετε οπουδήποτε στο δωμάτιο.

Με τέλεια ισορροπημένες εικόνες, εξατομικευμένο ήχο και μοναδικη σχεδιαση. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα τηλεχειριστήριο, το Loewe remote, για τον έλεγχο όλων των εφαρμογών και των εξωτερικών συσκευών, όπως η Apple TV σας. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε την τηλεόραση με τη φωνή σας χρησιμοποιώντας το Amazon Alexa. Το Loewe OS διαθέτει ένα ξεκάθαρο, καλά κατασκευασμένο μενού και προσφέρει μια προσαρμόσιμη αρχική οθόνη όπου μπορείτε να βρείτε τα προσωπικά σας αγαπημένα με μια ματιά.

LOEWE 2

ΕΙΚΟΝΑ ΣΕ ΤΕΛΕΙΑ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ

Χάρη στην τεχνογνωσία και το πάθος των ειδικών λογισμικού απεικόνισης της Loewe, ενός προσεκτικά επιλεγμένου πάνελ ultra HD και της εξελιγμένης επεξεργασίας εικόνων HDR, μπορείτε να απολαυσετε έναν όμορφο κόσμο εικόνων. Τα ισορροπημένα χρώματα, οι φυσικές αντιθέσεις και η ομαλή κίνηση επιτρέπουν στα μάτια σας να χαλαρώσουν. Ζήστε τη δράση σε ένα κινηματογραφικό ή τηλεοπτικό παιχνίδι με όλες σας τις αισθήσεις και απολαύστε τις εικόνες όπως θα έπρεπε.

REMOTE Small

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΕΥΚΟΛΙΑ
Σύγχρονη, τόσο τώρα όσο και στο μέλλον

Ένας μινιμαλιστικός και εκπληκτικος σχεδιασμός, εκλεπτυσμένο καθαρό μαύρο φινίρισμα και κομψά ενσωματωμένα ηχεία -η  Loewe bild 2 είναι διαχρονικη. Χάρη στην επιλογή των υλικών, το εξαιρετικό φινίρισμα και τις τακτικές ενημερώσεις λογισμικού, η Loewe bild 2 ειναι η τηλεοραση του αυριο.
 Screen Shot 2020 03 21 at 13.06.31

* Voice services availability and features may vary.

 

 

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.