Κατάσταση Προϊόντων

Στο www.isembel.gr διατίθενται προϊόντα του τρέχοντος τιμοκαταλόγου στην πλήρη εργοστασιακή συσκευασία τους και σε άριστη κατάσταση, όπως παραδίδονται από το εργοστάσιο παραγωγής τους. Η κατάσταση παράδοσής τους πιστοποιείται πριν την παράδοση στον τελικό προορισμό τους μέσω επιμελούς ελέγχου "control check" προς κάθε μεταφορά του προϊόντος.

Στο www.isembel.gr θα βρείτε προϊόντα ανέπαφα, παλαιότερων σειρών σε τιμή ευκαιρίας αλλά και προϊόντα ελαφριάς χρήσης επανασυσκευασμένα αλλά σε άριστη λειτουργία. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το Stock Center της ιστοσελίδας μας.

Στο www.isembel.gr θα βρείτε προϊόντα Bose "Factory Renewed". Τα προϊόντα Factory Renewed είναι ένας τρόπος να απολαύσετε απόδοση ήχου Bose® σε μια ιδιαίτερα δελεαστική τιμή. Πρόκειται για προϊόντα τα οποία για κάποιο λόγο έχουν αποσυσκευαστεί και κατόπιν έχουν ελεγχθεί εργοστασιακά ώστε να ανταποκρίνονται στις υψηλές προδιαγραφές της Bose®. Τα εργοστασιακά επανασυσκευασμένα προϊόντα Factory Renewed διατίθενται σε περιορισμένο αριθμό μόνο από το www.isembel.gr και τα εξουσιοδοτημένα καταστήματα Bose® Shop-In-Shop.

Για όλες τις παραπάνω περιπτώσεις ισχύουν οι πλήρεις όροι εγγύησης ίδιοι με τα προϊόντα του τρέχοντος τιμοκαταλόγου.