Κανένα σετ εικόνων Κανένα σετ εικόνων
Κανένα σετ εικόνων Κανένα σετ εικόνων
Κανένα σετ εικόνων Κανένα σετ εικόνων
Κανένα σετ εικόνων Κανένα σετ εικόνων
Κανένα σετ εικόνων Κανένα σετ εικόνων
Κανένα σετ εικόνων Κανένα σετ εικόνων
Κωδικός Προϊόντος: Bowers & Wilkins Formation Wedge - Λευκό

Ηχείο Bluetooth-Formation Wedge Bowers & Wilkins - Λευκό

999,00 €
Κατασκευαστής Bowers & Wilkins

Ηχείο Bluetooth-Formation Wedge Bowers & Wilkins - Λευκό

Το Formation Wedge συνδυάζει με τον καλύτερο τρόπο τη λειτουργικότητα με τον κομψό σχεδιασμό μεταφέροντας κάθε ηχόχρωμα με απόλυτη πιστότητα και πρωτοποριακή ασύρματη τεχνολογία που έχει κατοχυρωθεί από την Bowers & Wilkins με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Πρόκειται για ένα αυτόνομο ηχείο που συνδέεται ασύρματα και χρησιμοποιεί tweeters υψηλής απόδοσης, εξειδικευμένους drivers μεσαίας εμβέλειας καθώς και ενσωματωμένο subwoofer.

Χαρακτηριστικά

Ισχύς: 160 Watt (2x 40 & 2x40 & 1x80)
Εύρος Ισχύος: 71 – 300 Watt
Multiroom: Διαθέτει
Σύνδεση: Ασύρματα
Ενδείκνυται για: Οικιακή χρήση
Βάρος σε gr: 6500
 

Ο χώρος σου γεμίζει με στερεοφωνικό ήχο ανώτατης ποιότητας  

Το Formation Wedge της Bowers & Wilkins, σου προσφέρει ποιότητα ήχου που κατακλύζει τον χώρο σου σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να ικανοποιεί τόσο το αυτί όσο και το μάτι.

 Low Formation Wedge White in Kitchen 1

Η Bowers & Wilkins με βαριά κληρονομιά στην ποιότητα ήχου παρουσιάζει το μοναδικό ηχείο ωοειδούς σχήματος 120 μοιρών το οποίο παρέχει πλήρη εμβέλεια υψηλής και μεσαίας συχνότητας και subwoofer για πραγματικό στερεοφωνικό εφέ με drivers τοποθετημένους στις κατάλληλες γωνίες έτσι ώστε ο ήχος να αγγίζει κάθε μέρος του δωματίου. Στρίμαρε σε ποιότητα 96/24 bit και συγχρόνισέ το εύκολα με άλλα ηχεία της σειράς Formation για μία απόλυτα αξιόπιστη εγκατάσταση σε πολλαπλούς χώρους. Το Formation Wedge αποτελεί άλλο ένα τρανό παράδειγμα του πώς η Bowers & Wilkins ορίζει τον άψογο ήχο.

Το Formation Wedge είναι η καλύτερη λύση για όποιον επιθυμεί ο ήχος να γεμίζει το δωμάτιο αλλά θέλει κάτι παραπάνω από τα συμβατικά ηχεία. Το ωοειδές σχήμα του που θυμίζει γλυπτό ρυθμίζει τα drive units (δύο Decoupled Double Dome tweeters, δύο FST units μεσαίας εμβέλειας και το κεντρικό subwoofer σε κλίση 120 μοιρών), μεταδίδοντας στερεοφωνικό ήχο ακριβείας σε όλους τους χώρους.

wedge 9624 shape
 

Όλα αυτά μαζί συγκροτούν τη μοναδική καμπίνα 120 μοιρών που εκπέμπει αψεγάδιαστο ήχο από κάθε γωνία προσφέροντας στερεοφωνικό ήχο που πλημμυρίζει το δωμάτιο.

wedge 9624 app

 

Συνδυάστε το Formation Bass για βαθύτερο ήχο με έμφαση στις χαμηλές συχνότητες!

            wedge 9624 pair bass          

 

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.