Κανένα σετ εικόνων Κανένα σετ εικόνων
Κανένα σετ εικόνων Κανένα σετ εικόνων
Κανένα σετ εικόνων Κανένα σετ εικόνων
Κανένα σετ εικόνων Κανένα σετ εικόνων
Κανένα σετ εικόνων Κανένα σετ εικόνων
Κωδικός Προϊόντος: Bowers & Wilkins Formation Bar Soundbar

Ηχομπάρα Formation Bar Bowers & Wilkins

1249,00 €
Κατασκευαστής Bowers & Wilkins

Ηχομπάρα -  Formation Bar Bowers & Wilkins  -Μαύρο

Τώρα ο ήχος σου δίνει την πλήρη εικόνα

Οι ασύρματες soundbars προσφέρουν μεν μία πλήρη και καθηλωτική εμπειρία home theatre σε συμπαγή σχεδιασμό αλλά συχνά υπολείπονται καθώς διαθέτουν λίγα ηχεία που δεν είναι τοποθετημένα με βέλτιστο τρόπο λόγω του περιορισμένου σχήματος και μεγέθους τους. Με τη Formation Bar η Bowers & Wilkins έχει δημιουργήσει μία ισχυρή soundbar για χρήση σε πολλαπλούς χώρους που εκπέμπει ήχο υψίστης ποιότητας και μεγάλη ευελιξία στο wireless streaming. Οι μηχανικοί της Bowers & Wilkins έχουν σχεδιάσει εννέα βελτιστοποιημένα drive units που προέρχονται από τα θρυλικά μεγάφωνά τους με το κομψό design με σκοπό να δημιουργήσουν ένα πλήρες στούντιο ηχογράφησης, ενώ το εξειδικευμένο κεντρικό κανάλι αποδίδει με ακρίβεια την ομιλία. Ο συνδυασμός αυτός φέρνει τον ήχο στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος για μία εμπειρία home theater που σου κόβει την ανάσα.

        formation bar promo

 

  • 3 channel high-fidelity home theatre system
  • Streams music in 96/24 bit high-resolution stereo sound
  • 9 optimised performance drivers and dedicated centre channel
  • Features Formation® Wireless Technology
  • WiFi, Apple® AirPlay 2®, Spotify® Connect and Bluetooth compatible
  • Sets up in moments
  • Synchronises in perfected harmony with other Formation products

     formation bar    

  Η Formation Bar συνιστά την απόλυτη επιλογή home cinema καθώς συνδέεται με την τηλεόρασή σου με οπτικά ψηφιακά μέσα και χρησιμοποιεί εννέα drive units με ένα εξειδικευμένο κεντρικό κανάλι που σου κεντρίζει την προσοχή στην οθόνη. Τα σπουδαία drive units της Bowers & Wilkins συμπεριλαμβανομένου του Decoupled Double Dome tweeter από την 600 Series, παρέχουν ήχο ακριβείας καθώς απολαμβάνεις τους αγαπημένους σου αγώνες σπορ, τηλεοπτικές σειρές, ταινίες ή παιχνίδια. Ασφαλώς με τη Formation Bar μπορείς να στριμάρεις μουσική με έως 96kHz/24-bit hi-res εντός του Formation wireless mesh network.

                formation bar app

 

*Συνδυάστε την  Formation Bar με οποιοδήποτε ηχείο της οικογένειας Formation Suite και απολάυστε την μοναδική ποιότητα ήχου της Βower & Wilkins σε όλο το σπίτι με multiroom τεχνολογία.

 

              formation mess network 2

 

                      formation Suite

 

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.