Διασφάλιση & 'Οροι Εγγύησης

Όλα τα προϊόντα BOSE που πωλούνται μέσω της ιστοσελίδας www.isembel.gr ή μέσω του εξουσιοδοτημένου δικτύου μεταπωλητών, της Εταιρίας ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ AEBE, επίσημης αντιπροσωπείας για την Ελλάδα, συνοδεύονται από γραπτή εγγύηση.

Προστατευθείτε από απάτη

Μόνο ένα προϊόν που έχει αγοραστεί από το ηλεκτρονικό κατάστημα www.isembel.gr ή  απευθείας από τα καταστήματα μας ή από το εξουσιοδοτημένο δίκτυο μεταπωλητών μας είναι μετά βεβαιότητας ένα αυθεντικό προϊόν των οίκων που ο όμιλος EIΣΑΓΩΓΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑEBE & ΑUDIO GROUP GREECE BV εκπροσωπεί.

Η αγορά των προϊόντων από έναν μη εξουσιοδοτημένο μεταπωλητή μας, εγκυμονεί συγκεκριμένους και μη φανερούς κινδύνους. Αν στην περίπτωση επισκευής ή άλλης υπηρεσίας, ο πελάτης αδυνατεί να επιδείξει απόδειξη αγοράς από εξουσιοδοτημένο μεταπωλητή μας, το προϊόν δεν καλύπτεται από εγγύηση της Ελληνικής αντιπροσωπείας.  Ακόμα χειρότερα, ένα προϊόν που έχει αγοραστεί από έναν μη εξουσιοδοτημένο μεταπωλητή μπορεί να μην είναι άρτιο ή να έχει κλαπεί. Αν κάποιος προσπαθήσει να πωλήσει τέτοιο προϊόν αυτό αποτελεί ποινικό αδίκημα που διώκεται νομικά και προστατεύεται από το νόμο.

Ο αριθμός τέτοιων προϊόντων αυξάνεται διαρκώς. Ο όμιλος εταιριών μας έχει εντοπίσει τέτοια προϊόντα που προσφέρονται σε Websites (E-commerce), σε Web δημοπρασίες και αγορές μεταχειρισμένων. Σε ορισμένες περιπτώσεις, προμηθευτές από την Κίνα ισχυρίζονται ότι πωλούν πραγματικά "OEM" προϊόντα και ακουστικά. Αυτά τα προϊόντα ωστόσο δεν είναι αυθεντικά.

Οι εξουσιοδοτημένοι μεταπωλητές μας είναι ελεύθεροι να διαμορφώνουν τις τιμές τους. Αν συναντήσετε τιμές που κινούν υποψίες και που δεν ταιριάζουν με το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών και υποστήριξης από το δίκτυο εξουσιοδοτημένων μεταπωλητών ή διατίθενται εξαιρετικά χαμηλότερα της μέσης τιμής αγοράς, είναι εξαιρετικά πιθανόν να μην πρόκειται για αυθεντικά προϊόντα. Για την δική σας ασφάλεια παρακαλούμε επισκεφθείτε την σελίδα με τα συνεργαζόμενα σημεία πώλησης προκειμένου να βρείτε έναν εξουσιοδοτημένο μεταπωλητή ή επικοινωνήστε μαζί μας για να λάβετε υποστήριξη.

Για να προστατευθείτε από απάτη, παρακαλούμε καλέστε μας χωρίς κανένα δισταγμό ή στείλτε μας ενημερωτικό email. Κατόπιν αιτήματός σας, το προσωπικό του ομίλου μας άμεσα θα ελέγξει το βαθμό στον οποίο ο μεταπωλητής με τον οποίο έχετε επικοινωνήσει ή η ιστοσελίδα που αναφέρετε είναι εξουσιοδοτημένος μεταπωλητής ή όχι.

Αν θέλετε να μας γνωρίσετε την υποψία ενός μη αυθεντικού προϊόντος, παρακαλούμε επικοινωνήστε με email στο customer_care@isembel.gr  

Issagogiki Emboriki Ellados S.A. - Audio Group Greece B.V.
321 Mesogion Avenue, Athens 15231, Greece
Tel.: +30 210 672 1200, +30 210 674 3180
Fax: +30 210 674 0204

e-mail: customer_care@isembel.gr      www.aggbv.gr , www.isembel.gr