418
2515
593
329
156
Κωδικός Προϊόντος: 2-805746-03
Διαθεσιμότητα προϊόντος: προϊόν σε διαθεσιμότητα
Only 7 left

Bose Sport Earbuds (Glacier White)

199,95 €
Κατασκευαστής BOSE
 

Βολικά για γυμναστική και πολύωρες προπονήσεις

Τα Bose Sport Earbuds, κάνουν τη μουσική σου να ακούγεται σαν ο ερμηνευτής να βρίσκεται δίπλα σου. Το Active EQ δίνει τη δυνατότητα αυξομείωσης της έντασης των ακουστικών σου, έτσι ώστε η μουσική, τα βίντεο και οι φωνές να ακούγονται πάντα ισορροπημένες σε οποιοδήποτε επίπεδο ακρόασης. Τέλος, η ιδιότητα StayHear Max, δημιουργεί μια στενή σφράγιση με τον ακουστικό πόρο, ώστε να μπορείς να εστιάσεις στη μουσική και την προπόνηση σου, χωρίς παρεμβολές από εξωτερικούς θορύβους.
 

Σχεδιασμένα για να αντιστέκονται στην υγρασία από τον ιδρώτα και τον καιρό

 
Τα Bose Sport Earbuds, υποβάλλονται σε αυστηρές ποιοτικές δοκιμές αντοχής για να διασφαλίσουν ότι θα παραμείνουν σε άριστη κατάσταση. Βαθμολογούνται επίσης IPX4, που σημαίνει ότι τα ηλεκτρονικά μέσα σε κάθε ακουστικό προστατεύονται από το ράντισμα του νερού σε περίπτωση που έρθεις σε επαφή με το υγρό στοιχείο κατά τη διάρκεια της προπόνησής σου.

Συνέχισε να μιλάς με τους αγαπημένους σου και ταυτόχρονα να κινείσαι

Όταν λαμβάνεις ένα τηλεφώνημα ενώ φοράς τα Bose Sport Earbuds, αντί να διακόπτεις την προπόνησή σου, απλώς πάτησε δύο φορές το δεξί ακουστικό για απάντηση ή πάτησε παρατεταμένα για απόρριψη. Εάν απαντήσεις, θα ακούσεις καθαρά την κλήση και στα δύο αυτιά. Εν τω μεταξύ, χάρη στη διάταξη μικροφώνου με ακτίνα που διαχωρίζει τη φωνή σου από τον περιβάλλοντα θόρυβο, ο καλών θα σε ακούσει επίσης.
 

Λειτουργικότητα στα χέρια σου

 
Αντί για κουμπιά, τα Bose Sport Earbuds διαθέτουν χωρητική διεπαφή αφής. Αυτό σημαίνει ότι η εξωτερική επιφάνεια κάθε ακουστικού λειτουργεί σαν touchpad. Στο δεξί ακουστικό, μπορείς να πατήσεις δύο φορές για αναπαραγωγή ή παύση μουσικής και για απάντηση κλήσεων. Και στο αριστερό ακουστικό, μπορείς να πατήσεις δύο φορές για να ενεργοποιήσεις τη λειτουργία συντόμευσης της επιλογής σου, όπως τον έλεγχο του επιπέδου της μπαταρίας σου (την οποία μπορείς να ρυθμίσεις στην εφαρμογή Bose Music).
 
 
 
 
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.