659
538
466
236
Κωδικός Προϊόντος: 2-805746-02
διαθεσιμο.gif

Bose Sport Earbuds Baltic Blue

199,95 €
Κατασκευαστής BOSE
Bose Bluetooth Wireless Sports Earbuds LOGOS

Σχεδιασμένα για την καλύτερη σας προπόνηση 

Τα Bose Sport Earbuds είναι σχεδιασμένα από την αρχή για να ενεργοποιούν την άσκησή σας με ζωντανό, ρεαλιστικό ήχο και άνετη ασφαλή εφαρμογή. Οι αποκλειστικές τεχνολογίες κάνουν τη μουσική σας να ακούγεται καθαρή και ισορροπημένη, ανεξάρτητα από το πόσο δυνατά την ανεβάζετε. Η κομψή σχεδίαση τους επιτρέπει να κάθονται κοντά στα αυτιά σας. Και τα eartips (καψάκια) τους δεν θα βλάψουν τα αυτιά σας όση ώρα κι αν ασκηθείτε και δεν θα πέσουν όσο κι αν κινηθείτε. Ετοιμαστείτε να κερδίσετε το προσωπικό σας ρεκόρ, ξανά και ξανά.

Βολικά για γυμναστική και πολύωρες προπονήσεις

Τα Bose Sport Earbuds κάνουν τη μουσική σας να ακούγεται σαν ο ερμηνευτής να είναι δίπλα σας, ωθώντας σας να διανύσετε ένα ακόμη μίλι ή να κάνετε μια ακόμη επανάληψη. Ο πατενταρισμένος σχεδιασμός ακουστικής θύρας και τα premium, υψηλής απόδοσης drivers συνδυάζονται για να προσφέρουν μεγάλο ήχο από ένα μικρό ακουστικό. Το χαρακτηριστικό Active EQ που βελτιστοποιεί την ένταση του ήχου ενισχύει αυτόματα τις χαμηλές και τις υψηλές, έτσι ώστε η μουσική, τα video και οι φωνές να ακούγονται πάντα ισορροπημένα σε οποιοδήποτε επίπεδο ακρόασης. Και τα νέα καψάκια StayHear™Max, δημιουργούν μια στενή σφράγιση με τον ακουστικό πόρο, ώστε να μπορείτε να εστιάστε στη μουσική και την προπόνηση σας, χωρίς παρεμβολές από εξωτερικούς θορύβους.

Εσείς κινείστε. Αυτά μένουν.

Τα Bose Sport Earbuds έρχονται με τρία μεγέθη eartips StayHear™ Max, ώστε να μπορείτε να βρείτε τo κατάλληλo για εσάς. Κάθε επιφάνεια που αγγίζει το αυτί σας είναι κατασκευασμένη από μαλακή σιλικόνη—όχι από σκληρό πλαστικό—και εφαρμόζοντας ομοιόμορφα πίεση σε όλο το αυτί σας, τα καψάκια αποφεύγουν την επιπλέον πίεση στα πιο ευαίσθητα μέρη. Εν τω μεταξύ, το μοναδικό τους σχήμα σε στυλ ομπρέλας και το εύκαμπτο άγκιστρο κρατούν τα Bose Sport Earbuds σας με ασφάλεια στη θέση τους —χωρίς να χρειάζεται εσωτερικό άγκιστρο αυτιού— ανεξάρτητα από το πόσο κουνάτε το κεφάλι σας ή πηδάτε πάνω-κάτω.

Σχεδιασμένα να διαρκούν

Σχεδιασμένα να αντιστέκονται στην υγρασία από τον ιδρώτα και τον καιρό, τα Bose Sport Earbuds υποβάλλονται σε αυστηρές ποιοτικές δοκιμές αντοχής για να διασφαλίσουν ότι θα παραμείνουν σε άριστη κατάσταση. Βαθμολογούνται επίσης IPX4, που σημαίνει ότι τα ηλεκτρονικά μέσα σε κάθε ακουστικό προστατεύονται από το πιτσίλισμα νερού σε περίπτωση που έρθετε σε επαφή με το υγρό στοιχείο κατά τη διάρκεια της προπόνησής σας.

Συνεχίστε να μιλάτε με τους αγαπημένους σας και ταυτόχρονα να κινείστε

Όταν λαμβάνετε ένα τηλεφώνημα ενώ φοράτε τα Bose Sport Earbuds, αντί να διακόπτετε την προπόνησή σας, απλώς πατήστε δύο φορές το δεξί ακουστικό για απάντηση ή πατήστε παρατεταμένα για απόρριψη. Εάν απαντήστε, θα ακούστε καθαρά την κλήση και στα δύο αυτιά. Εν τω μεταξύ, χάρη στη διάταξη μικροφώνου με ακτίνα που διαχωρίζει τη φωνή σας από τον περιβαλλοντικό θόρυβο, αυτός που σας καλεί θα σας ακούει επίσης πολύ καθαρά.

Όλες οι λειτουργίες στα χέρια σας

Αντί για κουμπιά, τα ακουστικά Bose Sport Earbuds διαθέτουν χωρητική διεπαφή αφής. Αυτό σημαίνει ότι η εξωτερική επιφάνεια κάθε ακουστικού λειτουργεί σαν touchpad. Στο δεξί ακουστικό, μπορείτε να πατήστε δύο φορές για αναπαραγωγή ή παύση μουσικής και για απάντηση κλήσεων. Και στο αριστερό ακουστικό, μπορείτε να πατήστε δύο φορές για να ενεργοποιήστε τη λειτουργία συντόμευσης της επιλογής σας, όπως τον έλεγχο του επιπέδου της μπαταρίας (την οποία μπορείτε να ρυθμίστε στην εφαρμογή Bose Music App).

Χωρίς καλώδια. Κανένα εμπόδιο.

Ως πραγματικά ασύρματα ακουστικά Bluetooth®, τα Bose Sport Earbuds προσφέρουν απόλυτη ελευθερία κινήσεων. Εφόσον βρίσκεστε σε απόσταση 9 μέτρων από τη συσκευή σας, θα ακούτε οτιδήποτε παίζει. Και με μια ειδικά σχεδιασμένη κεραία κρυμμένη στο εξωτερικό κάθε ακουστικού, θα παραμένετε συνδεδεμένοι.

Δεν θα τα παρατήσουν πριν από εσάς

Τα Bose Sport Earbuds αποδίδουν έως και πέντε ώρες διάρκεια ζωής της μπαταρίας ανά φόρτιση. Η φόρτιση γίνεται τοποθετώντας τα στη θήκη φόρτισης που περιλαμβάνεται. Εάν η θήκη φορτιστεί, θα φορτίσει αυτόματα τα ακουστικά. Όταν φορτιστεί πλήρως, η θήκη μπορεί να παρέχει δύο πλήρεις φορτίσεις για έως και 10 επιπλέον ώρες χρήσης. Και αν η μπαταρία σας εξαντληθεί όταν είστε εν κινήσει, μπορείτε να κάνετε μια γρήγορη φόρτιση 15 λεπτών για έως και δύο ώρες αναπαραγωγής.

Ρυθμίσεις, ενημερώσεις και πολλά άλλα   

Τα Bose Sport Earbuds συνδέονται με τη δωρεάν εφαρμογή Bose Music App, η οποία σας επιτρέπει να ονομάζετε τα ακουστικά σας, να κάνετε ρυθμίσεις όπως σας αρέσει, να ελέγχετε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας σας, να διαχειρίζεστε τις συνδέσεις Bluetooth και πολλά άλλα. Είναι επίσης ο τρόπος με τον οποίο λαμβάνετε ενημερώσεις λογισμικού με νέες δυνατότητες που επεξεργαζόμαστε. Φροντίστε να κατεβάσετε την εφαρμογή για να είστε ενήμεροι.

Μπαταρία:

• Διάρκεια Μπαταρίας: Έως 5 ώρες
• Χρόνος φόρτισης ακουστικών: 2 ώρες
• Χρόνος φόρτισης θήκης μεταφοράς: 3 ώρες
• Χρόνος γρήγορης φόρτισης: 15 λεπτά για 2 ώρες
• Μέθοδος φόρτισης Μπαταρίας: USB-C
• Τύπος μπαταρίας ακουστικών: Lithium-
• Τύπος μπαταρίας θήκης: Lithium-ion
• Αυτόματη λειτουργία on/off για να παρατείνεται η μπαταρία

Bluetooth:
• Bluetooth εμβέλεια: Έως 9 m
• Bluetooth version: 5.1

Διαστάσεις/ Βάρος:
• Ακουστικά: 1.87εκ Υ x 2.66 εκ Π x 2.10 εκ Β (6.75 gr/έκαστο)
• Θήκη φόρτισης: 2.9 εκ Υ x 9.1εκ Π x 4.1εκ Β
• USB καλώδιο: 30 εκ

 
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.