353
696
537
265
Κωδικός Προϊόντος: 2-831262-02
Διαθεσιμότητα προϊόντος: προϊόν σε διαθεσιμότητα

Bose QuietComfort Earbuds (White Soapstone)

289,95 €
Κατασκευαστής BOSE
 
 

Τα πιο αποτελεσματικά ακουστικά ακύρωσης θορύβου

Χρησιμοποιώντας έναν συνδυασμό πατενταρισμένων ενεργών και παθητικών καινοτομιών ακύρωσης θορύβου, τα Bose QuietComfort Earbuds, διαθέτουν όλες τις δυνατότητες ακύρωσης θορύβου, έτσι ώστε να ακούς την αγαπημένη σου μουσική ή να μιλάς χωρίς παρεμβολές από εξωτερικούς θορύβους!
 

Έως 6 ώρες ασταμάτητης λειτουργίας

 
Τα ακουστικά Bose QuietComfort, σου προσφέρουν διάρκεια ζωής μπαταρίας έως και 6 ώρες με μία μόνο φόρτιση. Επίσης, προσφέρουν έως 12 ώρες περισσότερο χρόνο αναπαραγωγής με θήκη φόρτισης. Τέλος, η θήκη ασύρματης φόρτισης είναι συμβατή με οποιοδήποτε πιστοποιητικό ασύρματης φόρτισης Qi.

Συνδεσιμότητα Bluetooth

Φτιαγμένα για Bluetooth 5.1, τα Bose QuietComfort Earbuds έχουν σχεδιαστεί για γρήγορη σύζευξη με τη συσκευή σου. Θα απολαύσεις μια ισχυρή και σταθερά αξιόπιστη σύνδεση, ακόμη και όταν βρίσκεσαι σε απόσταση 30 μέτρων από τη συσκευή σου.
 

Άμεση πρόσβαση στον voice assistant σου

 
Τα ακουστικά Bose QuietComfort είναι πλήρως συμβατά με τον ενσωματωμένο βοηθό φωνής της συσκευής σου. Αυτό σου δίνει τη δυνατότητα να παίξεις μουσική, να στείλεις μηνύματα, να λάβεις οδηγίες, να αναζητήσεις πληροφορίες, να ελέγξεις τις εφαρμογές σου και άλλα. Απλώς πάτησε και κράτα πατημένο το δεξί ακουστικό για να ξεκινήσεις.

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.