81
96
725
6791
598
Κωδικός Προϊόντος: 2-866724-20
διαθεσιμο.gif

Bose QuietComfort 45 White Smoke Noise Cancelling Headphones

369,95 €
Κατασκευαστής BOSE

qc 45 logos

Eξαιρετική ησυχία, άνεση και υπέροχος ήχος  qc 45 live
Αυτή είναι η δύναμη των ακουστικών Bose QuietComfort®:  ο καλύτερος συνδυασμός ακύρωσης θορύβου, απόδοσης ήχου και άνεσης. Με την πρόσθετη λειτουργία Adjustable EQ μπορείτε να ρυθμίστε τη μουσική  σύμφωνα με τις προτιμήσεις  και η απόλαυση ξεκινά με την πρώτη ακρόαση.
 

Noise cancelling icon WORLD-CLASS NOISE CANCELLING

Είναι μαγικό. Αλλά δεν είναι μαγεία
Είναι η τεχνολογία μας Acoustic Noise Cancelling™. Είναι το αποτέλεσμα 50 και πλέον ετών έρευνας που ακυρώνει τον εξωτερικό θόρυβο χρησιμοποιώντας ένα σήμα αντίστροφης φάσης, με αποτέλεσμα την πιο αθόρυβη και πιο ποιοτική μουσική. Μπορείτε να επιλέξετε από την αθόρυβη λειτουργία για πλήρη ακύρωση θορύβου ή τη λειτουργία Aware για να ακούτε περιβαλλοντικό ήχο όταν χρειάζεται.
 
  Ear iconAWARE MODE
Περισσότερη μουσική. Και αντίληψη.
Η λειτουργία Aware φέρνει στα ακουστικά τους εξωτερικούς θορύβους όταν πρέπει να έχετε περιβαλλοντική αίσθηση κι έτσι  μπορείτε να ακούτε τόσο τη μουσική όσο και το περιβάλλον σε ισορροπημένη ένταση.
 

Sound icon HIGH-FIDELITY AUDIO       Adjustable EQ icon ADJUSTABLE EQ

Η μουσική σου, όπως σου αρέσει
Κατασκευάσαμε τα ακουστικά QuietComfort® 45 με αποκλειστικές τεχνολογίες Bose, όπως η ακουστική αρχιτεκτονική TriPort, για να αποδίδονται όλα με υψηλή πιστότητα. Εν τω μεταξύ, το Adjustable EQ  επιτρέπει να ρυθμίζετε τη μουσική  ακριβώς όπως  αρέσει, ρυθμίζοντας τα μπάσα, τη μεσαία κλίμακα και τα πρίμα.
 

Microphone icon NOISE-REJECTING MIC SYSTEM

Καθαρές συνομιλίες—σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους
Με τέσσερα εξωτερικά μικρόφωνα, αυτά τα ακουστικά απομονώνουν και εστιάζουν στη φωνή, ενώ ένας αλγόριθμος απόρριψης θορύβου φιλτράρει τους περιβαλλοντικούς ήχους για καθαρές συνομιλίες, ακόμη και σε συνθήκες ανέμου και θορύβου.
 

cq5dam.web.1000.1000 qc45

Headphones icon LIGHTWEIGHT COMFORT

Άνεση στις λεπτομέρειες
Μια απίστευτη εμπειρία ακρόασης απαιτεί κι ένα επίπεδο άνεσης που να ταιριάζει. Με τα λεία μαξιλαράκια αυτιών χωρίς πτυχώσεις του QC45, το πολυτελές βελούδινο συνθετικό δέρμα και την ελάχιστη δύναμη σύσφιξης, σχεδόν θα ξεχάσετε ότι φοράτε ακουστικά —ακόμα και μετά από ώρες ακρόασης.
 

Bluetooth icon RELIABLE BLUETOOTH® CONNECTIVITY

Ασύρματη ελευθερία σε πολλαπλές συσκευές
Το Bluetooth® 5.1 παρέχει ισχυρή, σταθερή σύνδεση έως και 9,1 μέτρα. Συνδεθείτε ταυτόχρονα σε δύο συσκευές και κάντε ομαλές εναλλαγές ανάμεσα τους.
 

Battery icon UP TO 22 HOURS

Ακούστε περισσότερο
Τα ακουστικά QuietComfort® 45 αποδίδουν έως και 22 ώρες* με μία μόνο φόρτιση, αρκετή για να συνεχίσετε ακόμη και τη μεγαλύτερη ολονύκτια πτήση. Επαναφορτίζονται πλήρως σε μόλις 2,5 ώρες και μια φόρτιση 15 λεπτών θα σας δώσει έως και 3 ώρες χρήσης. Για ακόμη μεγαλύτερο χρόνο αναπαραγωγής, συνδέστε το καλώδιο ήχου που περιλαμβάνεται για χρήση σε ενσύρματη λειτουργία.
*Οι δοκιμές μπαταρίας διεξήχθησαν από τη Bose με ενεργή ακύρωση θορύβου και σε συνεχή αναπαραγωγή ήχου με ένταση 50%. Ο χρόνος λειτουργίας της μπαταρίας βασίζεται στην τυπική χρήση και μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τη χρήση.
 

 Bose Music app logo   600 logos 4

Με καθοδηγούμενες ρυθμίσεις από την εφαρμογή Bose Music app διευκολύνεται το ξεκίνημα και σας παρουσιάζονται όλα όσα έχουν να σας προσφέρουν τα ακουστικά QuietComfort® 45.

Voice icon

Info in an instant
Πατήστε παρατεταμένα το κουμπί πολλαπλών λειτουργιών για πρόσβαση στον φωνητικό βοηθό του τηλεφώνου σας.

SimpleSync icon

SimpleSync™
Με την τεχνολογία Bose SimpleSync™, μπορείτε να συνδυάσετε τα ακουστικά QC45 με επιλεγμένα ηχεία και ηχομπάρες της Bose για μια εξατομικευμένη εμπειρία ακρόασης.

qc 45 accessories

 

Η συσκευασία περιλαμβάνει:
Ακουστικά QuietComfort® 45
Θήκη μεταφοράς
12 "καλώδιο φόρτισης USB-C
Καλώδιο ήχου 3,5 mm έως 2,5 mm

 

Διαστάσεις / Βάρος:
Ακουστικά: 18.4 cm Υ x 15.24 cm Π x 7.62 cm Β (240γρ)
Θήκη Μεταφοράς: 21.1 cm Υ x 14.5 cm Π x 5.1 cm Β  (188γρ)

Bluetooth:
Bluetooth εμβέλεια: έως 9 m
Bluetooth version: 5.1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.