700-S
bose-head-700-silver-middle-1000-1416638
bose-head-700-silver-left-1000-1416638
HN0N2_AV1
HN0N2_AV3-600x600
HN0N2_AV2-600x600
Κωδικός Προϊόντος: 2-794297-30
διαθεσιμο.gif

Bose Noise Cancelling 700 Silver Headphones

399,95 €
Κατασκευαστής BOSE

qc 700 logos

Εξαιρετική ησυχία. Έντονος Ήχος.
Παγκόσμιας κλάσης ρυθμιζόμενη ακύρωση θορύβου — ελέγχετε απόλυτα την εισαγωγή περιβαλλοντικών ήχων. Ήχος υψηλής πιστότητας με ρυθμιζόμενη ισοστάθμιση EQ, ώστε να μπορείτε να συντονίζετε τη μουσική σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Λήψη φωνής που δεν συγκρίνεται για πιο καθαρές κλήσεις. Και μαξιλαράκια αυτιών από πρωτεϊνικό δέρμα για άνεση όλη μέρα. Είναι ό,τι καλύτερο ζητάτε από ενισχυμένα ασύρματα ακουστικά Bluetooth.
 
Man wearing Bose Noise Cancelling Headphones 700 while walking outside

Noise cancelling iconADJUSTABLE WORLD-CLASS NOISE CANCELLING 

Ακούστε ακριβώς αυτό που θέλετε, κι όχι ότι δεν θέλετε.
Η αποκλειστική μας τεχνολογία άμεσης ακύρωσης θορύβου χρησιμοποιεί μικρόφωνα τόσο μέσα όσο κι έξω από τα ακουστικά για να ελέγχει τους ήχους γύρω σας και να παράγει ταυτόχρονα ένα σήμα αντίστροφης φάσης για να τους ακυρώνει. Με τη ρυθμιζόμενη ακύρωση θορύβου, μπορείτε να ελέγχετε πόσο — ή πόσο λίγο — θέλετε να ακούτε τους εξωτερικούς θορύβους. Επιπλέον, η λειτουργία συνομιλίας (Conversation Mode)σας επιτρέπει να προσαρμόζετε ταυτόχρονα την ακύρωση θορύβου και να διακόπτετε τη μουσική σας για μια γρήγορη συνομιλία.
 
Ακούστε όπως επιθυμείτε
Φανταστείτε ότι βρίσκεστε σε ένα café γεμάτο κόσμο και προσπαθείτε να διαβάσετε ένα βιβλίο. Με τις τρεις λειτουργίες διαβάθμισης της ακύρωσης των περιβαλλοντικών ήχων επιλέγετε κατά πόσο θέλετε ν ακούτε τους γύρω σας.
 
Sound icon     HIGH-FIDELITY AUDIO
Ακούστε όπως επιθυμείτε
Φανταστείτε ότι βρίσκεστε σε ένα café γεμάτο κόσμο και προσπαθείτε να διαβάσετε ένα βιβλίο. Με τις τρεις λειτουργίες διαβάθμισης της ακύρωσης των περιβαλλοντικών ήχων επιλέγετε κατά πόσο θέλετε ν ακούτε τους γύρω σας.
qc 700 live
 
Microphone icon   UNRIVALED VOICE PICKUP
Κρυστάλλινες κλήσεις.
Για σένα και τους άλλους.
Ας το παραδεχτούμε, οι κλήσεις σας είναι σημαντικές. Το επαναστατικό μικροφωνικό μας σύστημα είναι σχεδιασμένο για πραγματοποίηση και λήψη κλήσεων — ακόμη και στις όχι πιο ιδανικές συνθήκες. Έξι μικρόφωνα συνεργάζονται για να ακυρώνουν το θόρυβο γύρω σας, ώστε να ακούτε καλύτερα αυτόν που σας καλεί, ενώ τέσσερα μικρόφωνα λειτουργούν συνδυαστικά για να καταστείλουν τους ενοχλητικούς ήχους γύρω σας, ώστε αυτός που σας καλεί να σας ακούει καλύτερα. Κανένα άλλο ακουστικό σήμερα δεν μπορεί να προσφέρει τέτοια απόδοση.
 
 Touch control iconSIMPLE TOUCH CONTROLS
Μιλήστε, σύρετε ή πατήστε. 
Ευδιάκριτα χειριστήρια αφής κάνουν πολύ εύχρηστα τα ακουστικά Bose Headphones 700. Το δεξί ακουστικό διαθέτει αισθητήρες αφής, ώστε να μπορείτε να διαχειρίζεστε την ένταση, τις κλήσεις και τη μουσική χωρίς να κοιτάτε το τηλέφωνό σας. Τα κουμπιά ελέγχουν ακόμα την τροφοδοσία, τις προεπιλογές ακύρωσης θορύβου και τον προεπιλεγμένο φωνητικό βοηθό του τηλεφώνου σας, όπως το Siri ή το Google Assistant και την Alexa — για γρήγορη και εύκολη πρόσβαση σε μουσική, μηνύματα και πληροφορίες.*

*Οι υπηρεσίες μπορεί να διαφέρουν ανά περιοχή.

Headphones icon PREMIUM DESIGN & COMFORT

Μοντέρνα. Λεία. Εκλεπτυσμένα.

Η πολυτέλεια βρίσκεται στις λεπτομέρειες. Γι' αυτό επιλέγουμε υλικά με σχολαστική φροντίδα για τα ακουστικά Bose Headphones 700. Τα μαξιλαράκια των αυτιών είναι κατασκευασμένα από βελούδινο πρωτεϊνικό δέρμα για ακρόαση διαρκείας. Οι κάψες των ακουστικών μας έχουν κλίση 15 μοιρών για να ανταποκρίνονται στην ανατομία του ανθρώπινου κεφαλιού και των αυτιών. Και η ασφαλής ατσάλινη κεφαλή έχει σχεδιαστεί για να εφαρμόζει άνετα στο κεφάλι σας με την κάτω πλευρά να είναι από μαλακό αφρό καλυμμένο με σιλικόνη.

 Smartphone iconBose Music app
Get it on Google PlayΜε καθοδηγούμενη ρύθμιση από την εφαρμογή Bose Music app διευκολύνεται
το ξεκίνημα και σας παρουσιάζονται όλα όσα έχουν να σας προσφέρουν τα ακουστικά Bose Headphones 700.
 
 Touch control iconSpotify Tap™ Playback
Η αναπαραγωγή του Spotify Tap κάνει γρήγορη κι εύκολη την πρόσβαση στο Spotify. Απλά χτυπήστε ελαφρά και κρατήστε πατημένο το δεξί ακουστικό για να επιστρέψετε σ ότι ακούγατε τελευταία. Στη συνέχεια, πατήστε και κρατήστε το ξανά για μια νέα λίστα αναπαραγωγής με βάση το ιστορικό ακρόασης. Ορίστε τη συντόμευση στο "Spotify" στην εφαρμογή Bose Music για να ενεργοποιήσετε αυτήν τη δυνατότητα.*
*Οι υπηρεσίες μπορεί να διαφέρουν ανά περιοχή.
 
 Voice icon     Built-in voice control
 Ενσωματωμένος φωνητικός έλεγχος
Θέλετε μια πρόγνωση καιρού, λίγες πληροφορίες ή θέλετε να προσθέσετε μια λίστα αγορών; Απλά πείτε τη λέξη αφύπνισης της Amazon Alexa ή πατήστε ένα κουμπί για πρόσβαση στο Βοηθό Google και ρωτήστε.* Ή αποκτήστε πρόσβαση στον προεπιλεγμένο φωνητικό βοηθό του τηλεφώνου σας, όπως το Siri.
*Οι υπηρεσίες μπορεί να διαφέρουν ανά περιοχή.
 
SimpleSync iconBose SimpleSync™
Βλέπετε τηλεόραση αλλά δεν θέλετε να ενοχλήσετε κανέναν; Η τεχνολογία Bose SimpleSync™ σας επιτρέπει να συνδυάσετε τα ακουστικά ακύρωσης θορύβου Bose 700 με ένα Bose Smart Soundbar για μια προσωπική εμπειρία ακρόασης τηλεόρασης με ανεξάρτητο έλεγχο έντασης.
 
Bluetooth iconRELIABLE BLUETOOTH CONNECTIVITY
 Ασύρματη ελευθερία για πολλές συσκευές
Η ασύρματη σύνδεση με τις συσκευές σας είναι απλή και αξιόπιστη. Τα ακουστικά Bose Headphones 700 έχουν εμβέλεια Bluetooth έως και 9m και μπορούν να συζευχτούν με δύο συσκευές ταυτόχρονα — που σημαίνει ότι μπορείτε να μεταβείτε γρήγορα από την ακρόαση μιας λίστας αναπαραγωγής στο τηλέφωνό σας στη λήψη μιας κλήσης για διάσκεψη στο φορητό υπολογιστή σας.
 
Battery icon   UP TO 20 HOURS BATTERY LIFE
Ακούστε ακόμα περισσότερο
Τα ακουστικά Bose Headphones 700 αποδίδουν έως και 20 ώρες ασύρματης αναπαραγωγής με μία μόνο φόρτιση. Και μια γρήγορη φόρτιση 15 λεπτών θα σας δώσει έως και 2 ώρες χρήσης για ακόμη μεγαλύτερο χρόνο αναπαραγωγής.

    imAV2ACJak858WBZmpxooM 768 80

H συσκευασία περιλαμβάνει:
• Ακουστικά Bose Noise Cancelling 700
• Καλώδιο Ήχου
• USB καλώδιο φόρτισης
• Θήκη Μεταφοράς
• Εγχειρίδιο Σύντομης Εκκίνησης

Διαστάσεις / Βάρος χωρίς το καλώδιο
• Ακουστικά:            20,3 x 16,5  x 5,08              (254 gr)
• Θήκη Μεταφοράς:  21.8 x 17.8  x 6                    (177gr)
• Καλώδιο Ήχου :     106 εκ
• USB καλώδιο :       51 εκ

   

βάρος προϊόντος: 0.4300 kg
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.